tisdag 3 mars 2009

Vi var rysligt effektiva igår...

Först åt vi frukost och slöglodde på TV, sen bar det av till Gustavsberg och Fabriksbutiken. Efter lite shopping tog vi bussen tillbaka till Slussen och åkte sen vidare mot Odenplan och den inplanerade kinalunchen. Efter maten strosade vi omkring lite på smågatorna och Marcus hittade en gammal Fantomen-tidning han saknade i sin samling. Bingo! Nästa anhalt blev Söder och där avverkade vi norra Götgatan och Söderhallarna med The English Shop. När vi var klara där åkte vi faktiskt hem en stund. Snodde ihop en sockerkaka, tvättade två maskiner, såg på Top Model-reprisen och körde igång med kycklinggrytan... Martin kom hem mitt i matlagningen men eftersom grytan mår bra av att stå en stund fick han vila lite efter jobbet medan vi tog en snabbtur till Globen och gallerian där. När vi kom tillbaka hade Martin satt på riset och maten smakade grymt gott, och fötterna var rätt nöjda med soffläget.

What a day!

Det var lite bitigare i luften än man har anledning att tro med tanke på bilden men faktiskt riktigt skönt! Nu har nästa dag redan börjat, dags att åka...

3 kommentarer:

Lillstrumpa sa...

Finns det en galleria i Globen? Där ser man. Jag har aldrig varit i Globen, bara sett den på avstånd. Gustavsberg låter väldigt trevligt, skulle gärna åka dit (men jag är fortfarande sur på dem för att de la ner tillverkningen av mitt porslin). The English Shop är härligt, tror det är endast där man hittar PG tips, som är det enda teet man kan göra bra chai-te på. Undrar om det finns i lösvikt, eller om det bara är i England.

Anonym sa...

Sv: jo du har helt rätt! Cellprovstagningarna är verkligen en billig livförsäkring!

Kram på dig

Anonym sa...

okej, tack för tipset!