tisdag 11 mars 2008

Urban Jungle


















Stadshararna som skuttar runt på bergsknallarna bakom huset har nu fastnat på bild, såg genom fönstret att det var hela gänget som skuttade runt och jag kunde inte låta bli att smyga ut med kameran.

De är ju så himla söta! Harar is the shit!

För min del är det snudd på exotiskt, förutom stadsharar har jag bara sett vilda harar två gånger i hela mitt liv. Två gånger! Norrlänning som jag är...

4 kommentarer:

Maria sa...

Jag får be om ursäkt för den dåliga bildkvaliten men att först zooma, sedan beskära, och sedan förstora är ingen helt lyckad kombination tyvärr! Bättre lycka nästa gång...

Lillstrumpa sa...

I love harar! Men hur lyckas du med konststycket attt bo storre delen av ditt liv MITT I SKOGEN och inte se mer an ett par harar? Jag som i jamforelse varit stadsbo storre delen av livet (tatort ialla fall) har sett massvis med harar. Inte minst pa vag till stugan pa sommaren.

Maria sa...

Hur har DU lyckats missa alla älgar? Harar håller sig ju bara undangömda i skogen, älgar springer ju kors och tvärs... ;)

Lillstrumpa sa...

Jag har sett algar! Bara inte sa manga. Mestadels uppe hos faster Margit, visserligen. Och jag har faktiskt klappat flera stycken!