fredag 8 augusti 2008

Semester på språng.


Har sällan flängt runt i samma takt som senaste veckan...

Tre vändor till stan (en himla massa rea-shopping och hjälpt mamma med lite ärenden samt umgåtts med fröken L), bytt gardiner (och då ska det även bytas mattor, ljusstakar, skålar, dukar och stolsdynor etc.) hos mormor i kök och vardagsrum, bokat flyg ner till Stockholm och grovplanerat höstterminens far-och-flygande, trollat ihop det sista till tidningen på min trilskande dator och äntligen fått iväg korrekturexet samt hunnit med en snabbdejt med E som ringde imorse och skulle vara hemma över helgen.

Det kanske inte låter särskilt storstilat men tidningen har krävt sina timmar kan jag säga. Allt rännande på stan har förvisso varit ett rent nöje, men man blir ju trött även av det.

Shoppingen har som sagt varit ytterst framgångsrik. Behövde vissa höstgrejer och har hittat nästan allt, och det mesta på rea till på köpet.

En vit, långärmad skjorta med blå kritstrecksränder. En svart kavaj. En röd regnkappa. Ett par slip-in loafers. (I riktigt läder dessutom, fick 90% rabatt på ursprungspriset...löjligt billigt!) En stickad omlott-top. En lång, grå/vit top med kort ärm. Tre scarves. Två hårband. Hårfärg och glaze. Två t-shirts och en pikéskjorta till Martin. Födelsedagspresent till I.

Har säkert glömt en del men det där var väl det viktigaste.

Imorgon drar hela klanen Ö till Umeå, känner jag mig själv rätt så lär det nog bli något där med. Länge sen jag var i stan och gick på stan där faktiskt. Inneveckorna med musikgänget fokuserar inte direkt på shopping. Universitetet-puben-vandrarhemmet-universitetet-puben... That's the way it goes. Imorgon blir det andra bullar!

Inga kommentarer: