torsdag 18 september 2008

These are the days...


Tillbaka från kortveckan i Umeå, mellanlandar bara för H's begravning imorgon och flyger vidare till Stockholm 18.40 imorgon kväll.

Har 6-7 religionsföreläsningar ohörda och lika många böcker olästa inför hemtentan 3/10 (+ över helgen, vilket lär behövas), sen ska det också kluras in lite VFU på nåt vänster samt en nypa musikuppgifter... Nästa träff är ju redan i oktober. Efter den åker Marcus med ner till Stockholm över höstlovet v.44 och den veckan kommer gå av sig själv kan jag lova. Ungefär då går sista inlämningsdagen till Skôrven ut... Sen är det alltså tidningsjobb också. Och en hemtenta till den 4/11.

Egentligen har vi en spelning veckan innan Umeå också men ingenting är inrepat tills dess och vi ska spela ihop med Ö-viksgänget (invigning av industrispåret, Botniabanan) så det vete rackarn. Vore det våra låtar och noter vore det en sak, men deras. Att knappt hinna titta på dem innan... Blir nog inget av det för min del.

Men plugg. Riktigt j-a råplugg.
(Ursäkta uttrycket...)

Jag borde veta bättre, men man lär sig aldrig. 150% student. Det hörs ju direkt vilken dum idé det är men samtidigt är ju det där a-little-to-much alltid så förbenat lockande... Går det så är det ju förvisso en rent briljant idé men just nu känns det rätt tungt. Minst sagt.

Tänk om man ändå vore den pluggis man en gång var.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tänker på er idag! *krama om*
Lycka till med pluggningen. Låter som det är en hel del det där....
Ha det så bra i stockholm o hälsa Martin med.
Kram från kusinen

Lillstrumpa sa...

Ja, jag kan inte begripa meningen med att läsa mer än heltid när du redan gör så mycket annat. Men du gör som du känner är rätt. Hoppas du får slappna av en liten stund åtminstone.