måndag 9 mars 2009

Dreaming of London...

Jag säger ingenting, men allt är London.
Vad känner ni igen?

7 kommentarer:

Anonym sa...

åh - jag längtar!

Lillstrumpa sa...

Det mesta! Den där söta lilla konstgjorda dammen (eller vad man nu kallar det) på bilden under den blommiga Diana-installationen är där jag brukade sitta och läsa under första resan! Jag älskar den platsen, det är en av mina favoritställen i världen. Nu längtar jag ihjäl mig!

Maria sa...

Så fint med svanarna också... :)

Lillstrumpa sa...

Nej, tvi vale! Avskyr svanar - de är ondskefulla fåglar (precis som duvor och påfåglar). Men jag bryr mig alltså inte om själva The Serpentine där svanarna är, utan fontänområdet, det är det som är fint (jag när jag var där var de inte igång, för det var inte den årstiden). Det var så lugnt och fint och förvånande stillsamt (och SÅ VACKERT) trots att det är ett av de populäraste ställena i parken, och så nära tunnelbanan och city.

Maria sa...

Svanarna simmade runt i fontänen när vi var där sist, en gjorde den knäppaste pose jag nånsin fångat på bild... (I'll mail ya!)

Anonym sa...

Åh, så fina bilder! Känner igen en hel del... Speciellt den där globen, vad den nu hette... Jag bodde bara 10 min promenad därifrån! Åh, saknar!

Lillstrumpa sa...

Jaså? Det var inga fontänsvanar när jag var där. Då hade det INTE varit mitt favoritställe. Svanarna (och ankorna och fem miljoner andra fåglar) höll mest till i runda dammen i Kensington Gardens på den tiden.