onsdag 3 december 2008

Onsdag?

Redan? Hur gick det till? Gårdagen bara försvann. VFU på skolan hela dagen, middag, rep med harmonikåren inför spelningen på lördag, plugg och lite pärlpyssel just innan läggdags, sen var den tisdagen över. Jag har varit på skolan hela dagen idag också, och morgondagen blir likadan, men jag måste se till att bli klar med religionsuppgifterna som ska vara inne imorgon och på fredag är det tenta...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Usch, vad tråkigt :-( Vår grupp fick det tufft på slutet, men sista uppgiften skickades in nyss... Men du pluggar väl 200%, gör du inte? Du gör ett jättebra jobb men det är förståeligt att det blir svårare att få quality time... Lycka till, hoppas att ditt skarpa intellekt räcker hela vägen! Det svåraste men den här kursen tycker jag är alla nya ord man ska lära sig, inte själva innehållet i teorierna... Nu har jag ont i huvudet, ska ta en promenad.

Anonym sa...

150%. Räcker till det med... Jag hade också ont i huvudet igår så uppgifterna är inte inne än men hoppas hjärnkontoret behagar sköta sig idag istället. Tentan känns lite viktigare faktiskt.